Emil Walldén ansluter till Hockeyfabriken

Emil Walldén ansluter till Hockeyfabriken och kommer ansvara för försäljning och operativt genomförande av Mentorskapsprogram, Föreningssamarbeten samt Camper i framföralt södra och västra Sverige.

Hockeyfabriken är mycket glada att Emil Walldén är en del av Hockeyfabrikens organisation. Det utökar vårt team med ytterligare en ambitiös och duktig medarbetare som kan påbörja vårt arbete att expandera i södra och västra Sverige.

Om Emil Walldén:

Emil har 6 års erfarenhet av träning och coachning ibland annat Hanviken, Haninge, Nyköping och senast som huvudansvarig i MIF Redhawks U14. Utöver det har Emil varit instruktör på ett stort antal Camper.

Om Hockeyfabriken:

Hockeyfabrikens vision är att bli världsledande leverantör av tjänster och kunskap som bygger framtidens klubbar och ishockeyspelare. Hockeyfabriken har idag byggt upp tjänster och kundavtal inom Camper, Föreningsinstruktörer, Onlinetjänster samt ett framgångsrikt Mentorskapsprogram för individuell utveckling.

För mer information, kontakta VD Thomas Eriksson, 0701-47 83 84, thomas@hockeyfabriken.se

Pressrelase Emil Walldén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *