Järfälla HC utvecklar sportslig verksamhet i samarbete med Hockeyfabriken

Järfälla och Hockeyfabriken

Järfälla HC och Hockeyfabriken har inlett ett samarbete för säsongen 2015-16 med syfte att utveckla den sportsliga verksamheten inom Järfällas ungdomsorganisation. Parternas målsättning är att detta är starten på ett mer långsiktigt samarbete.  Inledningsvis kommer Hockeyfabriken stödja Järfälla HC genom att:

  • Genomföra Föreningscamper på lov för interna och externa ”spelare”. Initialt kommer två stycken Intensity dagar planeras på Höst- och Jullov med plan om att fortsätta även med Sportlov och Springcamp (Eftersäsong).
  • I ett första steg Implementera Hockeyfabrikens webbaserade tjänst Coachrummet till tränarna i Järfälla HC för dokumentation av all sportslig verksamhet. Detta innefattar en gemensam dokumentation av exempelvis övningar, video och mallar.
  • Under säsongen är målsättningen att fortsätta utveckla samarbetet med syfte att implementera kontinuerliga teknikpass inom Järfällas ungdomsorganisation.

Järfälla HC har under en längre tid diskuterat hur vi som förening ska säkerställa att vi får en ”röd tråd” och hur vi implementerar det praktiskt i verksamheten. Vi vill långsiktigt säkerställa en ännu högre kvalitet i vår utbildning och det är nu väldigt glädjande att vi tillsammans med Hockeyfabriken kan arbeta för att implementera en metodik och struktur som gör att vi som förening kan ta ännu mer ansvar, och ta nästa steg i vår utveckling säger Sportsligt utvecklingsansvarige Markus Korpinen.

Järfälla HC har redan idag en väldigt bra verksamhet och en lång erfarenhet som en förening inom Stockholm som utvecklar många talanger. Man har många duktiga tränare och en styrelse med mycket erfarenhet och drivkraft att utvecklas. Det är väldigt stimulerande för oss i Hockeyfabriken att få förtroendet att tillsammans med alla ledare, spelare och föräldrar fortsätta denna utveckling och göra Järfälla HC till en förening som utvecklar duktiga hockeyspelare och människor säger Thomas Eriksson från Hockeyfabriken.

För mer information vänligen kontakta:
Markus Korpinen, Sportsligt Utvecklingsansvarig Järfälla Hockey
Tel: 070-211 70 40, e-post: markus.korpinen@jarfallahockey.com

Thomas Eriksson, avtalsansvarig Hockeyfabriken

Pressrelease Järfälla HC och Hockeyfabriken_2015-10-01

 

Om Hockeyfabriken:

Hockeyfabriken är en kompetenspartner till föreningar som vill utveckla sin verksamhet genom moderna och enkla verktyg ihop med kompetenta instruktörer.

Vår verksamhet genomsyras av att bygga affärsmodeller som genererar intäkter tillbaka till föreningen för att skapa en långsiktig sportslig utveckling med ekonomisk harmoni.

Hockeyfabriken driver också Camper i Sverige och USA samt arbetar med individuell spelarutveckling.

Läs mer på: www.hockeyfabriken.se eller på våra sociala forum:

https://www.facebook.com/Hockeyfabriken-186802457999374

Instagram: Hockeyfabriken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *